3 tips voor online shoppen

We zijn tegenwoordig steeds meer online aan het shoppen. Daar waar we in de winkel een beperkte keuze hadden kunnen we online van alles en nog wat kopen. De keuze is reuze en dat kan zorgen voor heel wat keuze stress. Daarom hebben wij wat tips voor je uitgeschreven die je kan gebruiken bij het online shoppen van je nieuwste kleding!

#1 Begin met zoeken

Je zoektocht begint meestal in een zoekmachine (Google, Bing, Yahoo) en vervolgens zal je naar een specifieke aanbieder gaan. Door direct al gericht te zoeken kom je terecht op de website die waarschijnlijk het beste aanbod voor jou heeft. Zoek bijvoorbeeld op mason garments heren of mason garments dames. Hierdoor krijg je alleen items te zien van dat specifieke merk in combinatie met het geslacht. Door gericht te zoeken op wat je nodig hebt ben je minder tijd kwijt aan online zoeken naar het perfecte kledingstuk voor jou.

#2 Ga door met filteren

Filteren is het beste wat je kan doen om zo specifiek mogelijk te zoeken naar jouw perfecte kledingstuk. Begin bijvoorbeeld met je eigen maat. De maat van je kleding kan je niet omheen en dus is het slim om hiermee te beginnen. Stel je eigen maat in en je zal zien dat er al heel wat items wegvallen. Vervolgens heb je vaak een bepaalde prijs in je hoofd wat je wilt uitgeven. Deze kan je altijd nog bijstellen, maar het is slim om een minimale en maximale prijs in te stellen. Vervolgens kan je nog op allerlei andere variabele filteren. 

#3 Reviews bekijken

Zodra je wat items gevonden hebt is het slim om de reviews bij een product te lezen. Wanneer er geen reviews te vinden zijn op de specifieke webshop kan je altijd bij andere aanbieders kijken naar eventuele reviews. Reviews geven vaak een redelijk beeld van het product maar houd er altijd rekening mee dat mensen altijd verschillende verwachtingen hebben van bepaalde producten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij al snel tevreden bent en dat de ander ontevreden is over bijvoorbeeld een gedraaide veter. Hierdoor kan het zijn dat de review negatief is terwijl dit voor jou niets uitmaakt. Daarom is het slim om altijd meerdere reviews te lezen en vervolgens daar je eigen oordeel uit te trekken. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste keuze maakt en niet tot een verrassing komt te staan wanneer je het product binnenkrijgt. Daarnaast raden wij aan om wat extra tijd te besteden aan je aankoop zodat je niet achteraf hoeft te retourneren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *