Azerty

setup gaming

Enthousiaste gamer? Dan is een aparte computer daarvoor wel gewenst

Wanneer je jezelf gerust een enthousiaste en frequente gamer kunt noemen, dan heb je inmiddels misschien al gemerkt dat er voor het afspelen van de kwalitatief beste games van deze tijd heel specifieke en hoge eisen worden gesteld aan de computer. Deze eisen zijn vaak heel anders dan die je in het dagelijks leven stelt aan je pc. Daarom is het volkomen legitiem dat als je een fanatieke gamer bent, dat je je dan uiteindelijk een eigen gaming pc – bijvoorbeeld via een specialist als Azerty – aanschaft. Wil je weten op basis waarvan je een ideale game computer selecteert? Lees dan ook even de volgende alinea.

Azerty

Tips voor bij het uitkiezen van een nieuwe gaming computer

Op het moment dat je een nieuwe gaming pc gaat aanschaffen, houd dan zeker rekening met deze tips:

  • Kies in ieder geval een videokaart van goede kwaliteit. De kwaliteit van de videokaart hangt immers zeer nauw samen met hoe goed de visuele effecten van je games worden weergegeven op je scherm.
  • Controleer ook bij de games die je wilt spelen welke eisen er worden gesteld aan de processor. Een goede processor is onmisbaar voor een zo optimaal mogelijke gamebeleving.
  • Om alles in goede banen te leiden zal ook het werkgeheugen zich op een goed niveau moeten bevinden. Dit werkgeheugen wordt weergegeven in RAM, waarbij 8 GB doorgaans gezien wordt als minimaal nodig.
  • Tenslotte heb je een SSD (oftewel een harde schijf) nodig die veel opslaggeheugen biedt, zodat het systeem niet alsnog traag gaat functioneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *