Gaat u op vakantie? Neem dan een actioncam mee.

Nederland is wel weer toe aan een goede vakantie. Het afgelopen jaar konden wij niet naar het buitenland toe, maar het ziet er naar uit alsof we dit jaar weer naar het buitenland mogen. Dat is voor mij een flinke opluchting. Terwijl ik Nederland een ontzettend leuk land vind om te wonen moet ik er soms op uit. Veel van ons komen alleen tot rust als we in een compleet andere omgeving zijn. Drenthe is ontzettend leuk om een aantal dagen in rond te lopen, maar zo lang als het nog in Nederland is kan ik niet volledig rusten. Daarnaast zijn er in het buitenland veel meer leuke activiteiten om te doen. Daar kunnen we kanoën op een wilde rivier, of gaan kajakken. We kunnen een berg beklimmen, bungeejumpen, paintballen in een groot bos, of jetskiën. Al deze activiteiten zijn ook een goede reden om eens een actioncam te kopen. Ik wil al jaren een actioncam hebben, maar in Nederland ga ik hier gewoon geen gebruik van maken.

 

Wat is een actioncam?

Wat is precies een actioncam. In principe is het een camera die special is ontwikkeld zodat het een ruige omgeving aan kan. Ze zijn bedoeld om goed te presteren tijdens het vastleggen van intense momenten. Ze kunnen tegen harde klappen, hoge windsnelheden en hoosbuien. Je kan een actioncam meenemen als je gaat snorkelen, als je gaat kanoën of als je gaat bungeejumpen. Een actioncam is vaak relatief klein en gemakkelijk mee te nemen. Het compacte formaat heeft een groot voordeel. Het is namelijk erg makkelijk om bij je te dragen, ergens op vast te zetten of op te monteren. Denk aan je helm tijdens het raften. De kwaliteit van een actioncam is goed. U heeft vast wel eens de beelden van een GoPro camera gezien. Dit is een goed voorbeeld van een actioncam. De kwaliteit varieert per model, maar vaak ligt de scherpte tussen Full Hd en 4K Ultra HD.  

 

 

Het vastleggen van de mooiste momenten

Je moet een actioncam niet kopen om gezamenlijk familiefoto’s mee te maken. Een actioncam kan namelijk best duur zijn. Dus als eenmaal zo’n camera hebt moet je hem ook gaan gebruiken. Neem de actioncam mee op de gaafste avonturen en activiteiten. Vroeger kon je deze nooit vastleggen, maar met een actioncam kan je later nog genieten van alle waanzinnige activiteiten. Ik kan het iedereen aanraden om er eentje te kopen. Zo kan je bewijzen aan iedereen dat je aan het bungeejumpen of paintballen was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *