Hoe attent, een koffie kerstpakket

koffie kerstpakket

Lees hier over een leuk culinair koffie kerstpakket voor je werknemers en zakelijke connecties. Te vaak zijn kerstpakketten cliché, het geeft het idee dat het bedrijf er geen aandacht aan wil of kan besteden. Nu heb je de kans om iets verrassends te schenken waar je werknemers en zakenrelaties blij mee zullen zijn.

koffie kerstpakket

Stel dat thuiswerken de norm blijft?

We hebben een rare tijd achter de rug. Werknemers die thuis moesten werken, en jij kon niet met die goede klant gaan lunchen want de horeca was dicht. Het ziet er naar uit dat we weer meer samen kunnen komen, en dit omdat het virus steeds beter onder controle is, maar of het helemaal terug naar het oude normaal gaat is onwaarschijnlijk. Kort voor het virus leefde de stikstofcrisis, en een oplossing is minder forenzen. Toen dat virus kwam voldeden we dan ook op veel plekken aan de stikstofnorm. Voor jou als ondernemer is het lastig in te schatten hoe je in de toekomst goede contacten moet onderhouden met alle mensen die een rol hebben in jouw bedrijf. Je zal dus met het oog op de toekomst moeten innoveren. Elkaar treffen bij de koffiemachine zal niet meer zoals vanouds zijn, een vertegenwoordiger die connecties met de auto bezoekt, komt mogelijk te vervallen.

In december een leuke attentie sturen is altijd goed

De kans is groot dat in leuke attenties rondsturen zoals het koffie kerstpakket de toekomst zit. Zowel je werknemers alsmede je connecties hebben dan iets waar ze echt wat aan hebben. Je hebt dan niets te maken met geen mogelijkheden tot samenkomen om welke reden dan ook. Er komt een koerier of bodedienst langs bij jouw werknemers en connecties, en zij geven de attentie af. Mocht de personeelsvereniging besluiten tot meer, dan ligt daar de ingang. Het staat hun vrij om een verbinding te maken via zoom, en dan samen die koffie uit het kerstpakket te drinken. Mocht de crisis luwen, dan kun je de pakketjes overhandigen, evenals de vertegenwoordiger het mee kan nemen met zijn of haar route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *