Ideeën om je vriend te verrassen

Is je vriend binnenkort jarig? Of heeft hij promotie gemaakt op het werk? Tijd om het samen te vieren! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je vriend zomaar eens wilt verrassen, zonder dat daar een specifieke reden voor is. Je vindt hier wat ideeën om je vriend te verrassen.

Verzorg een ontbijt op bed

Een heerlijk ontbijtje op bed valt bij veel mensen goed in de smaak. Zoiets hoeft niet veel tijd te kosten, sneak ‘s ochtends stiekem het bed uit en ga aan de slag in de keuken. Bak wat broodjes af, leg verschillende soorten beleg klaar en pers een heerlijke verse jus. Liefde gaat natuurlijk door de maag, dus grote kans dat je vriend hier erg blij mee zal zijn.

Verwen je vriend met een heerlijke massage

Maken jullie maar weinig tijd vrij voor elkaar de laatste tijd? Dan is het misschien goed om je vriend eens te verwennen door middel van een massage. Je hebt hier alleen maar massageolie, een zacht muziekje op de achtergrond en een handdoek voor nodig. Zo komt je vriend helemaal tot rust.

Een leuk uitje samen

Een romantisch uitje doet het altijd goed. Huur bijvoorbeeld een bootje, of maak een romantische strandwandeling. Ook een ritje in een luchtballon kan erg leuk zijn. Uiteraard geniet je na het uitje nog even na, met een lekker drankje en wat hapjes op een terras in de buurt. 

Geef je vriend een cadeautje

Een cadeautje hoeft niet duur te zijn, maar iets krijgen is natuurlijk altijd leuk. Van een heerlijk bierpakket tot de nieuwste actieve speakers van thenextshop, er zijn ontzettend veel opties waar je uit kunt kiezen. Het is maar net waar je vriend van houdt. Misschien heeft hij wel sokken nodig, of is het tijd voor een nieuwe set boxers voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *