Iemand verrassen met iets lekkers

Nu we elkaar minder zien en meer online contact met elkaar hebben, is het soms belangrijk om iemand alsnog te bedanken of te laten weten dat je aan ze denkt. En dat kan je bijvoorbeeld gemakkelijk doen door iets te sturen. En je kan verschillende dingen sturen om iemand te laten weten dat je aan ze denkt.

 

Enorm veel keuzes om uit te kiezen

Wat wil jij gaan versturen? Je hebt ontzettend veel keuzes die je kan maken. En je kan ook voor iedereen wat anders doen. Want wil je bijvoorbeeld iemand een bedankje sturen of gewoon even iets zodat ze weten dat je aan ze denkt. Hierbij kan je natuurlijk chocolade versturen met een leuk kaartje zodat ze ook nog iets lekkers erbij hebben. Altijd leuk om ook te krijgen natuurlijk.

 

Het is nu natuurlijk ook wat gemakkelijker om chocolade bezorgen. De dagen zijn nu kouder en de chocolade kan nu ook minder snel smelten dan dat het in de zomer of op een warme lente dag kan doen. En dat is natuurlijk leuker. Want het zou wat zijn als je iets ontvangt en alles zit onder de gesmolten chocolade. Je kan het dan ook al niet meer eten en het geeft natuurlijk ook nog eens een grote puinhoop wat je moet opruimen. Daar heb je als ontvanger dan ook niet heel veel zin in natuurlijk.

 

Bloemen doen het altijd goed. Het fleurt ook gelijk je dag op wanneer je een bosje bloemen ontvangt. Zelf vind ik het persoonlijk altijd erg leuk om bloemen te ontvangen. En wil je een bosje bloemen sturen die wat langer mee gaat? Dan kan je altijd denken aan bijvoorbeeld een bosje droogbloemen. Deze gaan iets langer mee dan normale bloemen en ze zijn eigenlijk net zo mooi. Misschien soms wel wat mooier. 

 

Wil je iemand helemaal verrassen. Dan kan je ook met iets komen wat ze totaal niet verwachten. Chocolade is leuk kom te sturen en te ontvangen, een kaartje doet het altijd goed omdat het vooral ook om het gebaar gaat. En bloemen, daar fleur je iemand zijn dag, humeur en huis ook mee op. Maar als je iemand echt wilt verrassen kan je ze ook nog een ballon met een foto sturen. Dit is iets wat ze minder snel verwachten om te krijgen en is dan ook echt een verassing als ze het ontvangen en open maken. En dan voelt het natuurlijk helemaal speciaal om te krijgen. En stiekem ook om te versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *