Kerst puzzels brengen sfeer

Ben je al klaar voor kerstmis? Voor het leukste feest van het jaar zijn er leuke kerstpuzzels te vinden. Kerstpuzzels zijn ideaal om cadeau te doen bij de feestdagen. Je kunt er samen lekker gezellig mee rond de tafel puzzelen. De mooie sfeer die geschept wordt doet ons meteen verlangen naar kerstavond. Zowel kinderen als volwassenen komen helemaal in de sfeer met mooie kerst puzzels. Leuke kerst legpuzzels voor bijvoorbeeld familie, collega’s en vrienden om weg te geven tijdens Kerst. Puzzels voor vrouwen, mannen, kinderen, ouders en natuurlijk je geliefde. Een legpuzzel kerst is geschikt voor verschillende leeftijden, interesses en voorkeuren.

Wat maakt een legpuzzel maken zo leuk?

Hoewel een legpuzzel maken al van oudsher een populaire bezigheid is, besteden talloze Nederlanders ook tegenwoordig nog talloze uurtjes aan deze bekende hobby. De tijdloze populariteit van legpuzzels zit hem met name in de aard van het spelletje. Dat is dat de combinatie van concentratie en ontspanning het puzzelen maakt tot een zeer aangename bezigheid voor zowel jong als oud. Tijdens het maken van een puzzel 1500 stukjes ravensburger denkt de fanatieke puzzelaar aan niets anders dan het oplossen van de puzzel. Met name bij het spelen van grotere puzzels vliegen de uren voorbij en voordat je het weet, ben je al de hele middag op ontspannen manier bezig met het uitoefenen van je hobby. 

Jan van Haasteren chaotische kerst puzzel.

De kerstpuzzel jan van haasteren van 1000 stukjes toont dat alles rond Kerst altijd een beetje chaotisch verloopt. Gehaaste mensen, overal kerstbomen, kerstmannen, cadeautjes en het sneeuwlandschap zorgen voor een druk kersttafereel in de stad.

Een leuk weetje.

De grootste puzzel ter wereld die ooit is gemaakt, heeft maar liefst 1.141.800 stukjes. Deze puzzel XXL is 20 bij 30 meter en is in Duitsland gelegd in 2008. Het puzzelmerk Ravensburger heeft ter ere van haar 125ste verjaardag 10.000 puzzelaars uitgenodigd om de grootste puzzel ter wereld te leggen. Hoe uitdagend is het voor jezelf om ravensburger 3000 stukjes te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *