LED verlichting in huis!

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten lampen te verkrijgen voor in huis. Zo kun je kiezen voor plafonnières, inbouwspots, opbouwspots en zijn er vele staande lampen te verkrijgen. Ook is er een groot verschil in de verlichting die gebruikt wordt in huis. We kennen bijvoorbeeld allemaal de traditionele gloeilampen, maar is LED verlichting tegenwoordig veel duurzamer en voordeliger. LED verlichting bespaart bijvoorbeeld erg veel energie en werken ze direct op volle sterkte. Laten we eens kijken naar de voordelen!

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting biedt vele voordelen voor een huishouden. LED lampen gebruiken namelijk 90 tot 95 procent van de stroom voor het geven van licht, terwijl de traditionele gloeilampen deze energie juist gebruiken om warmte te creëren. Door de warmte zal de gloeilamp ook meer licht geven, maar kost dit uiteraard erg veel energie. Een LED lamp gebruikt dus veel meer procent van de energie om licht te creëren, waarna het licht ook direct op volle sterkte zal werken. Met een lager wattage zul je hierdoor dus ook net zoveel licht creëren als een gloeilamp met een hoger wattage, wat uiteindelijk dus ook zal schelen op het energieverbruik. 

Verder worden de LED lampen niet heet en gaan ze veel langer mee, zo’n 10 jaar. De LED lampen worden niet heet en zijn ze te verkrijgen in allerlei soorten en maten, waaronder de LED downlights. 

Het aanschaffen van LED downlights

Wanneer je van plan bent om verlichting aan te schaffen voor een ruimte in huis, kun je kiezen voor LED downlights. Bij de aankoop beschik je over 2 jaar garantie en biedt de LED downlight specialist de juist service. LED downlighters zijn LED spots met inbouw of opbouw armaturen, welke te verkrijgen zijn in warme, neutrale of koude kleuren. De downlights zorgen direct voor een luxe uitstraling in een ruimte en geven zij een geheel ander aanzicht.

LED downlights zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om LED downlights te plaatsen in huis, maar zijn ze ook geschikt voor op kantoor of een andere ruimte., zoals hallen, gangpaden of inloopkasten. De LED spots zijn erg chique en modern in een woonkamer, waardoor het direct de sfeer van een ruimte eet te bepalen. De LED downlights zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, waardoor er geheel naar jouw wens unieke LED downlights kunnen worden geplaatst in de aangewezen ruimte!

De ruimte is aan te vullen met verschillende andere lampen, waardoor je kunt combineren in het gebruik van verlichting en je bijvoorbeeld in de woonkamer niet altijd fel in het licht hoeft te zitten. Kijk eens naar de verschillende mogelijkheden, waarna je kunt starten met het creëren van een uniek en ander aanzicht in de woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *