Niet alleen bruikbare geschenken

Werk

Vaak wordt met de feestdagen een kerstpakket gegeven aan dierbare klanten en relaties, maar ook de werknemers worden natuurlijk niet vergeten. Tegenwoordig zijn er naast pennen, aanstekers en een paraplu ook lekkere geschenken om te eten. Het is zelfs mogelijk om je medewerkers een fruitkist cadeau te doen, met op het fruit een logo of tekst met eetbare inkt. Zoals je zal denken zijn er weinig bedrijven die de mogelijkheid hebben dit te geven aan hun personeel, maar promostore.nl geeft je de mogelijkheid dit gezonde cadeau te geven om te motiveren gezond te eten.

Ook voor een beperkt budget

Als startende onderneming wil je op een voordelige manier je bedrijf in de markt zetten, of de naam bekender maken. Relatiegeschenken zijn een uitstekend middel om de naam van je bedrijf vergroten, voor ieder budget zijn er voldoende geschenken in de webshop  van promostore.nl. Ook wanneer je om de geschenken zit te springen biedt de webshop de uitkomst, want een afspraak om te leveren is ook echt een afspraak. Je kunt niet alleen de leukste geschenken kopen, je kunt ook op het bedrijf bouwen wanneer je een wat minder budget hebt. 

Leuke gadgets voor thuis

Wanneer je aan relatiegeschenken denkt, denk je niet direct aan geschenken die je thuis kunt gebruiken binnen je interieur. Toch kun je in de webshop van promostore.nl heel veel leuke gadgets vinden die je in je huis kunt gebruiken, hierbij kun je denken aan kaarsen, onderzetters, wijn toebehoren en nog veel meer, natuurlijk kan er op alle artikelen een leuke tekst of afbeelding worden aangebracht. Voordat je de bestelling definitief plaatst, wordt er eerst een drukproef gemaakt om een voorbeeld te geven hoe je geschenk er uiteindelijk uit komt te zien als deze klaar is. Met de Express service heb je binnen zeven dagen je bestelling al in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *