Sleutelhangers bestellen en laten bedrukken met logo of tekst

Sleutelhangers bestellen en ze laten bedrukken met je eigen tekst of logo is makkelijk. Zeker met het grote aantal verschillende sleutelhangers die er op de website staan. Elke sleutelhanger is uniek, zeker wanneer je deze bedrukt met een eigen tekst of logo. Kies daarom de sleutelhanger die het beste past bij jouw situatie, bijvoorbeeld:

·         Een reflecterende sleutelhanger (driehoek of veiligheidsjasje) voor aan de fiets, zodat elke fietser goed wordt gezien in het donker.

·         Een sleutelhanger met een lampje zodat je in het donker het slot van je auto of fiets nog goed kunt vinden

·         Een sleutelhanger met USB-kabels eraan zodat je altijd een oplader bij de hand hebt.

·         Een speciale antibacteriële sleutelhanger om deuren en knopjes van de lift of het verkeerslicht te bedienen.

Je kunt deze sleutelhanger bestellen in verschillende aantallen. Geef eenvoudig aan in welke kleur je de tekst wilt en ontvang een drukproef.

Ontvang altijd eerst een drukproef

Ga je sleutelhangers bestellen, dan ontvang je altijd eerst een drukproef. Dat wordt gedaan om er zeker van te zijn dat tekst en/of logo goed zijn. Niets is storender dan sleutelhangers met een tekst die niet juist. Je plaatst een bestelling en dan ontvang je per mail een drukproef. Deze moet je controleren en weer getekend terugsturen. Pas dan kan de bestelling worden gedrukt. Wil je sleutelhangers bestellen, maar heb je liever eerst een onbedrukte sleutelhanger om deze te bekijken? Dat is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Deze vergoeding ontvang je terug als je een bestelling plaatst. Zo weet je zeker dat de sleutelhangers die je besteld het juiste formaat hebben en dat deze worden voorzien van de juiste tekst of logo.

Sleutelhangers uitgeven kun je bij elke gelegenheid

Je kunt sleutelhangers bestellen met je eigen logo of tekst. Leuker is het als je een sleutelhanger uitkiest die past bij je branche of het evenement waar het om gaat. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk dan is een sleutelhanger ook een leuk idee. Niet alleen omdat iedereen een sleutelhanger gebruikt, maar ook omdat je deze helemaal aan kunt passen aan je eigen wens. Iedereen heeft wel eens een flesopener sleutelhanger of een wagenmunt sleutelhanger gehad. Eenmaal in gebruik gaat zo’n sleutelhanger jaren mee. Al die tijd staat je bedrijf, of in elk geval je tekst of logo, in de ‘belangstelling’. Voor elke gelegenheid vind je op de website wel een leuke, mooie of gepaste sleutelhanger. Sleutelhangers bestellen gaat makkelijk. Kies je sleutelhanger uit, geef aan hoeveel exemplaren je wilt, noteer de tekst, upload je logo en klaar ben je.

Gepersonaliseerde sleutelhangers bestellen

Een bedrukte sleutelhanger is een gepersonaliseerde sleutelhanger. Dat komt doordat je zelf hebt gezorgd dat die sleutelhanger er zo uitziet. Je hebt zelf voor een sleutelhanger gekozen en daar tekst op laten aanbrengen. Je ziet bedrukte sleutelhangers overal en met allerlei teksten. Plaats bij de tekst ook je telefoonnummer of je e-mail, zo ben je ook direct bereikbaar. Je kunt bedrukte sleutelhangers uitgeven op beurzen, evenementen of als bedrijfsgeschenk(je). Sleutelhangers bestellen en laten bedrukken is niet al te duur en daarmee een perfect klein cadeautje. Maar wel één dat door de meeste mensen wordt gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *